sose késő

2019.06.24. 13:18

Kilenc év jegyesség után férjhez megy Szűcs Judith

A diszkódíva fehér ruhában szeretné kimondani a boldogító igent vállalkozó szerelmének. Judith szerint hatvan felett is meg lehet élni az igazi boldogságot.

Forrás: MTVA

Fotó: Zih Zsolt

Úgy tűnik, révbe ér Szűcs Judith élete. A diszkókirálynő több mint öt évtizedes karrierje megkérdőjelezhetetlen a hazai könnyűzenében, tíz évvel ezelőtt azonban a magánéletébe is beköszöntött a szerelem korábbi, 1995-ben zátonyra futott há­zassága után. Lett származású üzletember kedvesével idén ko­moly döntésre jutottak: egy évtizednyi töretlen boldogság után kimondják a boldogító igent – írja a Bors.

A sztár az ország randigurujának, Tóth Kornéliának vallott először sejtelmesen a tervéről, ám a lap megkeresésére újabb részleteket árult el.

„Tíz éve vagyunk együtt, ebből kilenc éve a párom menyasszonya vagyok. Idén szeretnénk az esküvőt, pontos időpont még nincs” – mondta el az énekesnő, akinek egyébként nem fontos a papír. – „Eddig is boldog voltam nélküle. A párom elképesztően intelligens férfi, rengeteget tanultam tőle. Lehet az ember örök menyasszony, de attól én még az asszonyának érzem magam. A fehér ruhára viszont nagyon vágyom, ebből a szempontból tradicionális vagyok. Visszafogott eseményt szeretnék, a korábbi híresztelésekkel ellentétben nem tervezek titkos esküvőt. Utána pedig egy jó utazásnak örülnék. Sokat jártunk együtt Thaiföldre, oda bármikor visszamennék vele” – fogalmazott Szűcs Judith. A 66 éves díva kortalansága egyértelmű, fiatalabb kolléganői is irigylik a külsejét.

Ma is udvarolnak neki

Férfi rajongói ma is odáig vannak érte, nemegyszer kellett már szembenéznie durva szexuális ajánlatokkal, de Judith igazi dívához méltóan ke­zeli ezeket a méltatlan helyzeteket. Szerencsére a szemtelen rajongók nyomulása nem ingatja meg a szerelmüket. Sok sztárral ellentétben Judith sosem szégyellte, hogy többször varratta fel a ráncait, nem beszélve formás kebléről. Szerelme nyolc évvel fiatalabb nála.

„Nem érdekel a kora, egész életemben egymást kerestük. Mi­kor megismerkedtünk, minden spontán jött. Egy televíziót akartam vásárolni. Ő ott állt mellettem, tanácsot kértem tőle, de amikor egymásra néztünk, tudtam, ebből valami több lesz” – mesélte az énekesnő.

„Nehéz elmagyarázni ezt a pezsgést, de ez egy olyan kapcsolat, amiből nincs másik a világon. Sose gondoltam volna, hogy közel a hatvanhoz találom meg ezt a földöntúli és önzetlen boldogságot, úgyhogy az élő példája vagyok annak, hogy sose késő”

– fogalmazott Judith, akinek egyik első szerelme a tragikus sorsú Szécsi Pál volt.

Későbbi férjétől, Fülöp Csaba zeneszerzőtől született meg szeretett lánya, Tímea, aki egész életében legfőbb bizalmasa volt, sőt, az ő áldása nélkül fiatalabb szerelmével sem jöhetett volna létre a kapcsolat.

„A lányom is nagyon szereti őt. Az volt a legfontosabb a kapcsolatunkban, ők hogy jönnek ki egymással. Sokszor a lányának nevezi a párom, társaságban automatikusan azt válaszolja, hogy a lányom, ha kérdezik: ki ez a szépség itt melletted?”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!