felépülés

2019.01.02. 14:22

Közleményt adott ki Schumacher állapotáról a családja

A volt F1-es pilótáról 2013-as síbalesete óta alig tudni valamit.

German Ferrari driver Michael Schumacher gives a press point in the media center of the paddocks of the Hockenheim racetrack three days before the German Grand Prix, 22 July 2004 in Hockenheim, Germany. AFP PHOTO JEAN-LOUP GAUTREAU (Photo by JEAN-LOUP GAUTREAU / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Jean-Loup Gautreau

Egy nappal Michael Schumacher 50. születésnapja előtt a hétszeres világbajnok családja közleményben köszönte meg a rajongók támogatását, és megértést kért tőlük – írja a gphírek.hu.

A legendás, volt Forma-1-es pilóta január 3-án ünnepli 50. születésnapját, ezért egészségi állapotát a szokottnál is nagyobb érdeklődés övezi. A portál szerint családja Schumi állapotát továbbra is titokban tarja, még csak információmorzsák sem szivárogtak ki arról, hogy hol tart a 2013. decemberi síbalesetét követő felépülésben. A család ezen a szokásán ezentúl sem tervez változtatni.

Most viszont közleményt adtak ki a legenda Facebook-oldalán, amelyben többek között azt írják,

„mindenki biztos lehet benne, hogy a legjobb kezekben van, mi pedig mindent megteszünk emberileg, hogy segítsük őt”,

és bár Schumacher állapotáról konkrétumokat nem írnak le, arra kérik a rajongókat, hogy értsék meg, hogy „követjük Michael kívánságait, és egy olyan érzékeny témát, mint az egészsége, megtartjuk magunknak, ahogy mindig is tettük. Ugyanakkor nagyon köszönjük a barátságot, és egészségben gazdag, boldog 2019-et kívánunk!”

Schumi születésnapja alkalmából a család egyébként külön applikációt is létrehozott, amit holnap, azaz január 3-án mutatnak be a nagyközönségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!