koncert

2019.04.25. 13:43

Los Angeles-i banda melegíti be a közönséget a Toto előtt

Június 27-én a világ egyik legismertebb bandájával együtt Budapestre érkezik a vadonatúj ZFG.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A Toto zenészeit a világ legjobbjai között tartják számon, a banda már 40 éve az élvonalban van. A Toto egyike azon kevés zenekaroknak, amelyek a változó tendenciákat és stílusokat be tudták építeni a munkásságukba, így élvezhetik a több generációs rajongótábor folyamatos támogatását.

Európai turnéjukon hasonlóan jó és egyre inkább elismert zenészekből álló vadonatúj csapat melegíti be a közönséget, a ZFG. A Los Angeles-i székhelyű ZFG zenekar Jules Galli (ének), Trev Lukather (gitár), Sam Porcaro (basszusgitár) és Josh Devine (dob) tagokból áll. Már közeli barátok voltak különböző projektek kapcsán, amikor úgy döntöttek, hogy egy új hozzáállást kipróbálva, csak a móka kedvéért lemennek egy stúdióba, hogy szabályok és határok nélküli zenét játszanak. A tagok közötti kémia tagadhatatlan volt, ezért úgy döntöttek, hogy saját projektjeiket egybegyúrják, és együtt folytatják.

A ZFG zenéje rendkívül színes, az alternatív, a pop, az R&B és más stílusok hibridje.

A rajongók a hamarosan megjelenő EP-ből ízelítőként egy lírai videót, a Special című dalt kapták. A ZFG albuma várhatóan 2019 első felében jelenik meg, és a zenekar egy világkörüli turnéra indul, hogy mindenhol népszerűsítse egyedi zenéjét.

A magyar közönség tehát június 27-én találkozhat velük a Budapest Arénában, a Toto koncert előzenekaraként.

Jegyek most még kaphatók a www.livenation.hu és a www.funcode.hu oldalakon keresztül.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!