előkelő vendégek

2018.02.06. 10:51

Luxus és sztárparádé Neymar születésnapi buliján

Míg Cristiano Ronaldo szerényen, egy konditeremben ünnepelte meg, hogy 33 éves lett, addig Neymar 200 meghívottal szórakozott 26. születésnapján.

Paris Saint-Germain's Brazilian forward Neymar (R) celebrates after scoring a goal during the French L1 football match between Paris Saint-Germain (PSG) and Montpellier (MHSC) at the Parc des Princes stadium in Paris on January 27, 2018. / AFP PHOTO / FRANCK FIFE

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: FRANCK FIFE

Neymar február 5-én töltötte a 26-ot, de már egy nappal korábban óriási banzájt csapott Párizs egyik legmenőbb szórakozóhelyén, a Pavillon Cambonban.

Az eseményre körülbelül 200 ember volt hivatalos, család, barátok, csapattársak és a Paris Saint-Germain szakmai stábja. Ott volt Dani Alves, Kylian Mbappé, Gabriel Jesús, Ronaldo (a brazil), a négyszeres Forma–1-es világbajnok, Lewis Hamilton és nem mellesleg Brazília elnöke, Michel Temer is.

A főszereplő kisfiával és régi-új színész barátnőjével, Bruna Marquezine-vel jelent meg – írja az origo.hu

A barcelonai cimborák, azaz Lionel Messi és Luis Suárez nem tudtak részt venni a jeles eseményen, mert épp az Espanyollal dagonyáztak az esőben a katalán derbin.

Neymar mellett Cristiano Ronaldo is 5-én ünnepelte szülinapját – ő már a 33-at  -, de ő a habzsi-dőzsi helyett ronaldós stílusban, a konditeremben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!