Idén

2019.03.07. 12:54

Már októberben a mozikba kerül a Demóna folytatása

Hat hónappal korábbra hozták a premiert, hogy megelőzzék az ütközést a Halálos iramban 9-cel.

Malefique Maleficent 2014 Real Robert Stromberg Angelina Jolie. Collection Christophel © Roth Films / Walt Disney Pictures

Forrás: AFP/Roth Films/Walt Disney Pictures

Fotó: Collection Christophel

Az Angelina Jolie főszereplésével készült filmet eredetileg 2020 májusában mutatták volna be, akkor azonban a Halálos iramban 9 című filmmel egy időben került volna a mozikba.

A nagysikerű Disney-film folytatásában Jolie mellett ismét szerepet kap Elle Fanning, Sam Riley, Imelda Staunton, Juno Temple és Lesley Manville, új szerepekben pedig Ed Skrein, Michelle Pfeiffer és Chiwetel Ejiofor is látható lesz.

A folytatás négy évvel az eredeti film sikere után készült, bár a Disney már évekkel korábban bejelentette, hogy nekilátnak a második résznek.

Az Oscar-díjas Jolie utoljára 2015-ben szerepelt a filmvásznon: volt férjével, Brad Pitt-tel játszott A tengernél című melodrámában. Ezt követően a kambodzsai népirtásról szóló, First They Killed My Father című filmet rendezte. 2017-ben a Deadline.com filmes portálnak arról beszélt, hogy válása egy időre távol tartotta a filmszerepektől.

A film rendezését Robert Strombergtől a norvég Joachim Ronning vette át. A forgatókönyvet Linda Woolverton, Jez Butterworth, Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster írta.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!