meghatározó élmény

2019.02.18. 17:40

Medve elől menekült Ryan Reynolds

A színész késsel vágta ki a sátrat, hogy barátaival minél távolabb kerüljön a kempingben ólálkodó állattól.

Actor Ryan Reynolds attends the premiere of 'Life' during the 2017 SXSW Conference and Festivals at the ZACH Theatre on March 18, 2017 in Austin, Texas. (Photo by SUZANNE CORDEIRO / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Suzanne Cordeiro

Ryan Reynolds örömmel fedezi fel a medvék kalandjait a képernyőn, a valóság azonban már teljesen más tészta. A színész az IMAX számára készült új természetfilm, a Great Bear Rainforest: Land of the Spirit Bear narrátora, mely egy fehér bundájú “szellem medve”, Mox életét mutatja be a mozilátogatóknak.

Ryan az egyik sajtóeseményen mesélte el élete legfélelmetesebb kemping élményét, amikor őt és barátait egy sátruknál ólálkodó medve rémített halálra. A sztori nem mostanában történt, még az iskolás éveiben, de a színész emlékeiben még élénken él az eset, amikor a zsebkését előkapva kivágta a sátor hátulját, hogy a többi gyerekkel együtt minél távolabb kerüljön az állattól.

„Hangot hallottam kintről, azonnal felkeltettem a többieket. Amint kimásztunk a legnagyobb félelmen vált valóra, tényleg medve volt. Hisztérikusan sikítottunk, amitől gyakorlatilag azonnal eliszkolt” – emlékezett vissza a színész.

Az állat egyébként még csak medvebocs volt, így vélhetően nem akarta őket bántani, csak kíváncsiskodott, de azt sosem lehet tudni, milyen messze van az anyuka…

A vancouveri születési Ryan egyébként gyerekként rengeteg fekete medvét látott, hisz a populáció Kanadában eléri a fél millió egyedszámot, de ez volt az egyetlen eset, amikor menekülőre kellett fognia.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!