Volt egyszer egy Hollywood

2019.03.26. 13:00

Megérkezett az új Tarantino-film magyar előzetese

A hatvanas évek végébe repítő mozi igazi sztárdömpinget ígér Leonardo DiCaprióval, Brad Pittel, Margot Robbie-val és Al Pacinóval.

Quentin Tarantino kilencedik nagyjátékfilmjéhez, a Volt egyszer egy... Hollywoodhoz végre megérkezett a magyar nyelvű előzetes is. A filmben, melyben először játszik együtt Leonardo DiCaprio és Brad Pitt, előbbi szinkronhangját Hevér Gábor, utóbbiét Stohl András adja. A 2015-ös Aljas nyolcast követő első Tarantino-film 1969-be, a Los Angeles-i hippikorszak közepébe vezeti vissza nézőit.

A Volt egyszer egy... Hollywood című film főhőse a szebb napokat látott western sztár, Rick Dalton (DiCaprio), aki igyekszik újra Hollywood legfényesebb csillagává válni. Ebben dublőre, Cliff Booth (Pitt) segíti, és rejtélyes módon közrejátszik Dalton szomszédja, Sharon Tate színésznő (Margot Robbie) is – írja le a cselekmény fő szálát A hetedik sor közepe filmportál.

Mint egy korábbi cikkükben írták, sokáig arról szólt a pletyka, hogy a film a hírhedt Manson Család által elkövetett gyilkosságokra fókuszál majd (azon belül is Roman Polanski feleségének meggyilkolására), de Tarantino azóta elárulta, hogy a Charles Manson és a követői által végrehajtott bűncselekmények inkább a korszak áttekintését segítik majd, mintsem a történet fókuszpontja lenne.

A film idén augusztusban kerül a magyar mozikba.

Borítókép: Leonardo DiCaprio és Brad Pitt a Volt egyszer egy... Hollywood című film előzetesének egy képkockáján

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!