meglepetés

2019.11.27. 16:44

Minden pénzét elvesztette Székelyföldön Keresztes Ildikó

Az énekesnő idegeit alaposan megtépázó történet azonban nem várt fordulatot vett.

HOT!

Forrás: MW

Fotó: LABANCZ VIKI

Egy székelyudvarhelyi fellépésre indult még márciusban Ildikó, éjszaka utazott. Mivel rendkívül fáradt volt, a hosszú utat megszakította kisebb-nagyobb pihenőkkel. Amikor az egyik helyen kiszállt, magával vitte a pénztárcáját is – írja a HOT! magazin interjúja alapján a Vasárnap Reggel.

Még aznap este, hullafáradtan megkezdtük a próbákat Udvarhelyen, majd másnap egy kedves barátom butikjában szerettem volna vásárolni magamnak pár ruhát. Akkor vettem észre, hogy a pénztárcámnak nyoma veszett – mondta az énekesnő.

Ildikó egyszerűen sokkot kapott, amikor észrevette, hogy eltűntek az értékei. „Felkutattam a szállást, a zenekari buszt, érdeklődtem a kollégáimtól, hogy esetleg látták-e a pénztárcámat valahol, a próbatermet is átfésültem, de senki semmit nem tudott róla. Egész Udvarhely lázban égett: kirabolták Keresztes Ildikót! Teljesen kikészültem, hogy mehetek a hivatalba új iratokat csináltatni; ez felőrölte az idegrendszeremet. Nem volt benne sok pénz, talán harmincezer, inkább a bankkártyák és az iratok hiánya bosszantott fel. Estére torokgyulladást kaptam, lebetegedtem” – mesélte az énekesnő, aki másnapra nagy nehezen túltette magát a történteken, beletörődött a helyzetbe.

„Hazaérkeztünk, és szűk egy héttel a pénztárcám elvesztése után felhívtak telefonon. Mondta egy hölgy, hogy egy román vé­cés­né­ni megtalálta a pénztárcámat a mosdóban, egy fitneszbérlet alapján beazonosítottak, és érintetlenül visszaküldték nekem Budapestre. Egy erdélyi buszos hozta meg az értékeimet. Öt forint sem hiányzott, és hálám jeléül húszezer forintot visszaküldtem az asszonynak, aki megtalálta” – mondta a lapnak Ildikó, aki szerint nagyon kevés ilyen becsületes ember létezik manapság, mint amilyen az említett hölgy volt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!