a mesélés ereje

2018.03.09. 21:08

Obamáék műsorokat készítenének a Netflixnek

Barack Obama volt amerikai elnök és felesége, Michelle sajtóhírek szerint műsorokat készítene a Netflix internetes műsorszolgáltatónak.

Former US President Barack Obama and First Lady Michelle Obama stand beside their portraits after their unveiling at the Smithsonian's National Portrait Gallery in Washington, DC, February 12, 2018. / AFP PHOTO / SAUL LOEB / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - MANDATORY MENTION OF THE ARTIST UPON PUBLICATION - TO ILLUSTRATE THE EVENT AS SPECIFIED IN THE CAPTION

Forrás: AFP PHOTO

Fotó: Saul Loeb

A The New York Times pénteken számolt be a tárgyalásokról jól értesült forrásokra hivatkozva. A cikk nyomán a Netflix részvényei szárnyalni kezdtek.

Egyelőre sem a Netflix, sem Obama szóvivője nem fűzött kommentárt az értesüléshez. Obama vezető tanácsadója, Eric Schulz egy közleményben csak annyit szögezett le, hogy az Obama házaspár hisz a történetmesélés inspiráló erejében, és keresik a módját, hogyan segíthetnének másoknak történeteik megosztásában.

A The New York Times szerint Obama nem arra használná netflixes műsorát, hogy azon keresztül válaszoljon Donald Trump elnöknek vagy konzervatív kritikusainak. A lap úgy tudja, szóba került, hogy a volt elnök esetleg olyan viták házigazdája lehetne, amelyek a klímaváltozás, a bevándorlás vagy az egészségügy kérdéskörét tárgyalnák.

Borítókép: AFP PHOTO / Saul Loeb

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!