Rangsorolás

2017.08.01. 21:00

Ők 2017 legértékesebb magyar hírességei

Idén is napvilágot látott a Forbes legértékesebb hazai hírességeket felsoroló összeállítása.

A rangsoroló összeállításban a celebek ismertségét, kedveltségét és hitelességét mérik rendszeresen, valamint egy, a Forbes által felkért zsűri pedig a sztárok pénztermelő képességét, profizmusát, tartalmasságát és közösségi médiás jelenlétét értékeli. Eszerint idén így alakult a dobogósok rangsora:

1. Sebestyén Balázs

Facebookon 391 ezer Instagramon 137 ezer követője van. Jelenleg a Rádió1 műsorvezetője, az RTL Klub meghatározó figurája. Gyártó cégével rádiós és egyes tévés műsornak is a producere. Gyakran kritikusan áll közéleti témákhoz, amelyből a múltban több „botrány” is kerekedett. Sebestyén idén mintegy három helyet javítva végzett az élen.

2. Ördög Nóra

Facebookon összesen 128 ezer követővel rendelkezik, míg Instagramon 54 ezerrel. Igazi fénykorát Ördög az RTL Klubon élte, most a tv2 műsorvezetője. Idén ő végzett a Forbes első helyén.

3. D. Tóth Kriszta

Az újságíró facebookos követőinek száma eléri a 137 ezret, mindeközben instagramon 37 ezren kíváncsiak rá. A wmn.hu médiatulajdonosaként tevékenykedő D. Tóth összesen egy helyet lépett előre tavalyhoz képest, így végzett a lista harmadik helyén.

A végleges pontszám összesen három részeredményből állt össze: az NRC pontjaiból (maximum 300 pont), a zsűri értékeléséből (maximum 400 pont), valamint a Forbes szerkesztőségének szavazataiból (maximum 100 pont). Így összesen 800 pontot lehetett elérni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!