A depresszió végzetes

2017.07.04. 17:41

Öngyilkos lett a 33 éves Youtube-sztár

Stevie Ryan VH1-on vezetett műsort, legnézettebb Youtube-videóját öt és félmillióan látták. Pár hete podcastban árulta el, hogy egy tragédia miatt súlyosan depressziós. A mindössze 33 éves műsorvezető nagypapájának elvesztésével képtelen volt megbirkózni; önkezével vetett véget életének.

Mediaworks Online / People

A Los Angeles-i rendőrség közölte, hogy a 33 éves Stevie Ryan színésznő-műsorvezetőt holtan találták az otthonában; vélhetően felakasztotta magát – adta hírül egyebek között a People magazin. Mint azt a lap megírta, „gyanús” körülmények között halt meg, de arról egyelőre bővebben nem írtak, hogy ez pontosan mit jelent.

Ryan több mint tíz éve vált ismertté, akkor még Little Loca néven vezetett Youtube-csatornája miatt, amelynek kezdeti húsz-harmincezres nézettsége több százezerig emelkedett, de a csatorna legnézettebb videóját majdnem másfél millióan látták. Ryan főleg sztárok parodizálásával lett népszerű, 2012-ben saját műsort is kapott a VH1-on: a Stevie TV-t egy évig vezette.

Később a ma már Caitlyn Jennerként élő, akkor Bruce Jennerként ismert tévésztár – Kim Kardashian nevelőszülője – fiával, Brody Jennerrel vezetett közös Youtube-műsort, a Sex With Brody-t, amelyben párterapeutákkal és hírességekkel beszélgettek párkapcsolati ügyekről és szexről.

Ryan pár hete a Mentally Ch(ill) című közvetítésében „Death, Grieving, & Lithium” című epizódjában beszélt arról, hogy aggódik, nem fogja-e nagyapja halála „még mélyebb depresszióba” taszítani. A tizenegy adáson túl lévő podcastről egyébként korábban azt mondták: Ryan és műsorvezetőtársa, Kristen Carney sokaknak segítettek megbirkózni a depresszióval.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!