újra megoperálták

2018.07.22. 14:26

Óriási erővel küzd a betegség ellen Székhelyi József

Hetekkel ezelőtt áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot.

Szeged, 2010. február 27. Ujhelyi István (b) az MSZP alelnöke és országgyűlési képviselője beszél Székhelyi József színművész társaságában az MSZP szegedi kampánynyitó nagygyűlésén az IH rendezvényközpontban. MTI Fotó: Kelemen Zoltán Gergely

Székhelyi Józsefet szerdán megoperálták. Az orvosok hetekkel ezelőtt ugyanis áttéteket találtak a színész szervezetében, noha korábban úgy tűnt, jobban van és legyőzi a tüdőrákot. A Jászai Mari-díjas művész azt kéri, mindenki szorítson érte.

Óriási fájdalmakkal küzd, de bízik az orvosaiban és a csodában

olvasható a Lokál cikkében.

Székhelyi Józsefnél tavaly novemberben diagnosztizáltak tüdődaganatot, és nemrég még úgy tűnt, hogy sikerül legyőznie. Akkor a színész kicsit fellélegezhetett, néhány hete azonban orvosai rossz hírt közöltek vele: áttéteket találtak nála, ami miatt újabb és újabb gyógykezelésre volt szüksége. Szerdán pedig megműtötték.

„Rettenetesen gyenge vagyok, szerdán megoperáltak. Beszélni is alig tudok, nagyon rosszul érzem magam, de bíznom kell… Kérlek, szorítsatok értem”

– mondta egy nappal a beavatkozás után Székhelyi.

A színészt egyébként többen megkeresték már, hogy alternatív gyógymódokkal segítenék a gyógyulásban, ő azonban azt mondja, nem mer eltérni az orvosok által javasolt gyógymódoktól.

„Hihetetlenül sok felajánlás érkezik a színházakhoz, újságokhoz és hozzám közvetlenül is, hogy próbáljam meg a természetes vagy alternatív gyógymódokat. Megmondom őszintén, ezekből a felajánlásokból inkább erőt és energiát merítek, feltölt, hogy ennyien segíteni akarnak és támogatnak, de nem merek és nem is akarok eltérni az orvosaim által kijelölt úttól.” – mondta a Székhelyi József.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!