izgalmas év

2019.05.27. 23:03

Szeptembertől egy iskolába jár majd Sarolta és György

Katalin hercegné és Vilmos herceg ugyanis kislányát bátyja iskolájába íratják be ősztől.

Forrás: AFP/Kensington Palace

Fotó: Matt Porteous

Az idei év különösen izgalmas lesz Sarolta hercegnő, Katalin hercegné és Vilmos herceg négyéves kislánya számára, aki szeptembertől elkezdi az iskolai előkészítőt – írja az Instyle magazin. Sarolta jelenleg a Kensington-palota közelében található Willcocks Óvodába jár, hamarosan azonban csatlakozik bátyjához, György herceghez, a leányzó is a Thomas’s Battersea tanulója lesz.

A palota közleményében az iskola, igazgatóját, Simon O’Malley-t idézte: ” Örülünk, hogy a hercegi pár a mi intézményünket találta a legjobbnak lányuk számára is. Nagyon várjuk Sarolta és a többi kis diákunk érkezését az iskolánkba.”

A kis hercegnő vélhetően olyan tantárgyakba kap majd játékos bevezetést az iskolai előkészítőben, mint az angol és a francia nyelv, matematika, számítástechnika, művészet, zene, dráma és a balett.

A szülők vélhetőn lányuk első napjáról is közzétesznek majd hivatalos fotókat, ahogyan azt tették 2017-ben a hamarosan hatéves György esetében is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!