meglepetés

2020.02.21. 07:07

Szerelme volt a sztárvendég Gwen Stefani koncertjén (videó)

Az énekesnő legutóbbi koncertjén megőrült a közönség a meglepetésvendég láttán, aki nem volt más, mint barátja, a 46 éves kiváló dalszerző-énekes, Blake Shelton.

US singer Blake Shelton (R) and partner US singer-songwriter Gwen Stefani perform during the 62nd Annual Grammy Awards on January 26, 2020, in Los Angeles. (Photo by Robyn Beck / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Robyn Beck

A két énekes között a Las Vegas-i koncerten is tökéletesen működött a kémia, ami nem csoda, hiszen már 2015 óta egy párt alkotnak – számolt be a koncertről a Hollywoodlife-ra hivatkozva a hirado.hu.

Amikor tavalyi duettjük, a Nobody But You kezdő hangjai felcsendültek, a közönség már tudta, hogy az énekesnő azt nem egyedül fogja elénekelni.

A romantikus szám a countrysztár legutóbbi albumán is szerepelt.

Miután elénekelték a dalt, szerelmesen összeölelkeztek. Ekkor, ha lehet, még nagyobb volt az ováció.

A beszámolók szerint az 50 éves énekesnő végig derűs és kiegyensúlyozott volt. A február 19-i koncert előtt négy fellépést is lemondott betegségre hivatkozva. Január végén Stefani és Blake közösen adták elő duettjüket a Grammy-gálán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!