nehéz szó

2020.03.04. 09:00

Tavaszi lemezbemutató turnéra indul a Depresszió (videó)

A zenekar történetének legsikeresebb nyitását produkálta a szeptemberben megjelent “Nehéz szó” című új album, ami kevesebb, mint 3 hónap alatt érte el a platinalemez státuszt.

A lemezbemutató turné tavaly őszi szakaszának legtöbb koncertje telt házzal zajlott le, tehát már nagyon lelkesen készül a zenekar a tavaszi folytatásra.

„A rajongók és a szakma is azt az egybehangzó visszajelzést adta számunkra, hogy az utóbbi idők legerősebb Depresszió lemezét készítettük el. Ez a koncertek látogatottságán is meglátszott, mert az eddigi legsikeresebb szezonunkat zártuk.

Nagyon örülünk ennek a fogadtatásnak, és bízunk benne, hogy a tavaszi turné is ilyen örömteli lesz. A műsor felépítésében törekedtünk arra, hogy extra tartalommal tudjunk szolgálni.

Ahol csak belefér a műsoridőnkbe, ott a Nehéz szó mind a kilenc dalát eljátsszuk, valamint egy összeállítást az elmúlt 20 évünkből.

Különleges vendégként az egyre népszerűbb Dorothy zenekar csatlakozik hozzánk.” – foglalta össze Halász Ferenc énekes, gitáros az aktualitásokat.

A tavaszi turné végeztével egy speciális koncertsorozattal folytatja a 2020-as évet a zenekar. A nyári szezon egyszerre lesz lemezbemutató és jubileumi turné a Depresszió számára, mert idén ünnepli fennállásának 20. évfordulóját a csapat. A hivatalos jubileumi koncertsorozatra pedig az ősz folyamán kerül sor, amire egy extra kiadvánnyal is készülnek.

A tavaszi turné állomásai:

03.07. Székesfehérvár – FEZEN Klub

03.13. Gödöllő – Trafo Club

03.20. Nyíregyháza – Club Hollywood

03.21. Szentes – Művelődési Központ

04.11. Békéscsaba – Csabagyöngye Kulturális Központ

04.18. Sopron – GYIK Rendezvényház + Moby Dick

04.24. Kaposvár – Hang-ár Music Club

04.25. Keszthely – 512 Club

05.08. Egervár – Várkastély + ROAD

05.09. Jászboldogháza – Condors MC. Találkozó

05.23. Budapest – Barba Negra Track

A koncertekért katt erre a linkre!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!