zene

2018.05.17. 17:46

Tehetségkutatóval emlékeznek Fábián Julira

Az énekesnő tavaly decemberben hunyt el.

Fábián Juli utolsó heteiről Szepesi Mátyás, Juli menedzsere és közeli barátja mesélt a Lokálnak.

– Tragédia, hogy elvesztettük, főleg mert tényleg minden erejével azon volt, hogy meggyógyuljon, az utolsó beszélgetéseink sem erről szóltak, sokkal inkább a jövőbeli terveiről – mondta a lapnak Szepesi Mátyás, aki végigkísérte az énekesnő harcát a rákkal.

Elképesztően erős volt, és annak ellenére, hogy az utolsó időkben fizikailag folyamatosan gyengült, arról beszélt, hogy a körülményekhez képest jól van. Nagyon fáj, hogy nincs már mellettem, és szerencsés vagyok, hogy ismerhettem őt – nyilatkozta a zenész, aki a családdal közösen létrehozott alapítvánnyal szeretné megőrizni barátja emlékét.

Az alapítvány olyan zenészeknek nyújt majd segítséget, akik betegségük miatt nem tudnak dolgozni.

A május 6-ai emlékkoncert bevételéből szeretnénk elindítani, ami egy katartikus élmény volt minden szempontból. Mivel Juli temetése nagyon szűk körben történt, sokaknak – fellépőknek és hallgatóknak egyaránt – ez volt az igazi búcsúzás. Szomorú és gyönyörű volt egyszerre. Ezenkívül tervezünk még tehetségkutatókat és egyéb rendezvényeket is, amelyekkel méltóképpen tudunk emlékezni a mi mindig mosolygós és pozitív Fábián Julinkra – nyilatkozta Szepesi Mátyás.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!