nem semmi

2020.02.13. 22:46

Több, mint 40 kilót fogyott: lassan rá sem ismerni Adele-ra

Az életmódváltásnak köszönhetően hihetetlen átalakuláson ment át.

Forrás: Shutterstock

Adele tavaly úgy döntött elválik férjétől, majd egy kozmetikai cég az arcának választotta, a kettős hatás pedig azt eredményezte, hogy a díva diétába kezdett – írja a Híradó.

Már októberben, a rapper, Drake születésnapján is igen karcsú volt, januári nyaralásán, Anguilla tengerpartján pedig újabb fotók bizonyították, hogy nem állt le a fogyókúrával.

A dívát formás idomairól ismerhette a világ, így aztán nehéz megszokni új, karcsú külsejét, darázs derekát és élesebb arcvonásait. Adele-ről Beyoncé és Jay-Z Oscar afterpartiján készült a legfrissebb fotó, melyen egy flitteres, leopárdmintás ruhában domborít. És nem túlzás, ha azt mondjuk, alig ismerni rá!

A rajongók egy részét még mindig sokkolja, mekkora változáson esett az énekesnő, közülük is vannak, akik örülnek az eredményeinek, mások szerint sokat öregít Adele-on, hogy ennyit fogyott. Az viszont vitán felül áll, hogy láthatóan jól érzi magát a bőrében, aki a The Sun magazin szerint több, mint 40 kilót dobott le.

Hogy van-e új férfi az énekesnő életében azt nem tudni, mindenesetre a Harper’s Bazaarnak nyilatkozó szemtanú szerint, nagyon is jól érezte magát a partin, ahol cipőjét ledobva táncolt, majd Nicole Richie-vel beszélgetett sokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!