bekopogott ámor

2019.02.07. 12:55

Tóth Vera újra szerelmes

Boldog és büszke, hogy ilyen pasi van mellette.

Az énekesnőnek jót tett a költözés, az új környezet, amibe belecsöppent: a főváros melletti településen megtalálta azt a harmóniát, amire mindig is vágyott. Innen már csak egy lépés volt, hogy Ámor nyila is eltalálja – írja a Hot! alapján a Vasárnap Reggel.

Miután szétköltöztek a Tóth lányok, Vera azonnal úgy érezte, hogy onnantól kezdve valami jó veszi kezdetét. Hamar rátalált az erdőben álló hangulatos házikóra, ahol nem csak a négy kutyája és a macskája jelenti számára a társaságot, ugyanis gyakran meglátogatják a szülei, a barátai, mostanában pedig egy titokzatos férfi is.

Maximálisan megdolgoztam érte, hogy harmóniában éljek. A tavalyi év számos fordulata után elkezdtem erősen dolgozni a testemen és a lelkemen, és ennek meglett a gyümölcse.

Voltak könnyebb és nehezebb szakaszok, és attól sem riadtam vissza, ha időnként szakembertől kellett tanácsot kérni.

Ha megakadunk, nem szégyen elmenni egy pszichológushoz, nem mindig elég kikérni egy barátunk véleményét.

Most nagyon jól érzem magam az új otthonomban, a helyiek nagy szeretettel fogadtak, örülnek, hogy ott lakom, kedvesek velem. Jó kis falusi hangulatban élek, mindenki ismer. Imádom ezt a nomád életet, a tiszta levegőt. Itt a magam ura vagyok, nincs olyan sok szomszédom, a kutyáim pedig vigyáznak rám.

A zenei pálya rengeteg utazással jár, arról nem is beszélve, hogy rengeteg ember veszi körül Verát, akinek – érthető módon – egy mozgalmas nap után jólesik hazamenni a mindent átható csendbe. Ilyenkor begyújtja a kandallót, leül mellé, és csak csodálja a közeli főváros fényeit, gyönyörködik a panorámában.

Ilyenkor úgy érzem, hogy megérkeztem.

Most kapom vissza azt a sok-sok jót, amit a közönségnek adtam a dalaimmal.

A lelkem mellett az anyagi helyzetem is rendbe jött, igaz, nem tudok még házat venni. Ettől függetlenül, kiegyensúlyozott ember lettem. Kitisztultak a gondolataim, az égi világhoz is közelebb kerültem, bármit kérek, valahogy bejön.

Az elmúlt egy év még inkább összekovácsolta a családját is. A húgával, Gabival sokkal erősebb lett a kapcsolata, jobban érzik a másik hiányát.

Saját családról pedig továbbra is álmodik, és talán egy lépéssel közelebb került hozzá.

Köthető az új életemhez és az érdeklődési körömhöz, hogy egy rövid ideje rátaláltam egy csodás férfira, akivel nagyon bensőséges lett a viszonyunk. Érdekes véletlenek sora volt, ahogy mi egymásra találtunk. Ez a kapcsolat annyira friss, hogy egyelőre nem szeretnék róla többet mondani; igaz, nem lehet, és nem is akarom eltitkolni a boldogságomat.

A későbbiekben sem szeretném a nyilvánosság előtt élni a magánéletemet.

Persze ha komolyra fordul a dolog, biztos megmutatom. A szüleim és a közeli barátaim tudnak már róla, a kutyáim pedig gyorsan megbarátkoztak vele. Boldog és büszke vagyok, hogy egy ilyen pasi van mellettem.

 

Sikeresen lefogyott

Vera két évvel ezelőtt gyomor-bypass műtéten esett át, amely után a várakozásnak megfelelően átalakult a teste. 45 kilót fogyott, és azóta büszkén posztol képeket a testéről a közösségi oldalára.

Nem kockás, nem szép, puklis is, rücskös is, felesleg is van rajta még bőven, de nekem öröm ez a has. Miért raktam ki ezt a fotót? Azokért a lányokért, fiúkért, akik nap mint nap a művi, természetességtől távol álló képeket kényszerülnek látni a világhálón, értük, akik ettől rosszat éreznek, akiknek emiatt elveszett az önbizalmuk. Én most megosztom a tökéletlenségemet, a béna, sittes pizsimben – kezdte a bejegyzést.

Borítókép: facebook.com

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!