nincs meglepetés

2018.11.14. 10:15

Újabb díjat nyert Ibrahimovic

A Los Angeles Galaxyt erősítő Zlatan Ibrahimovic szerezte az év gólját az észak-amerikai labdarúgó-bajnokságban (MLS).

Swedish football player Zlatan Ibrahimovic smiles before the Russia 2018 World Cup Group F football match between Germany and Mexico at the Luzhniki Stadium in Moscow on June 17, 2018. (Photo by Kirill KUDRYAVTSEV / AFP) / RESTRICTED TO EDITORIAL USE - NO MOBILE PUSH ALERTS/DOWNLOADS

Fotó: AFP

A liga honlapjának keddi híre szerint a 37 éves svéd sztár március 31-én mutatkozott be a kaliforniai gárdában, s a 70. percben beállva mintegy 40 méterről óriási gólt lőtt kapásból, a Los Angeles FC kinn álló kapusa fölött. A Galaxy ezzel a találattal egyenlített a már 3-0-ra is vezető városi rivális ellen, s „Ibra” hajrában szerzett újabb góljával végül 4-3-ra nyert.

A Manchester Unitedtól a kaliforniai gárdához igazolt Ibrahimovic – akit nemrég az év játékosának és az év újoncának is megválasztottak – 27 mérkőzésen 22 gólt szerzett első tengerentúli idényében.

Három évvel ezelőtt Németh Krisztiáné lett az év gólja az MLS-ben, a Sporting Kansas City magyar csatára 2015. október 3-án nagy szóló után talált a Portland Timbers kapujába.

Borítókép: AFP / Kirill Kudryavtsev

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!