Sztárok apaszerepben

2018.07.16. 12:25

Vajon hogy mutat Stallone, Kravitz vagy Van Damme a lányával?

Hollywood nemcsak bájos és cuki, de vagány apa-lánya párosokat is produkál.

Sok példát látunk arra, hogy az alma messze esett a fájától, most azonban olyan celebek és lányaik felsorolása következik, akik le sem tagadhatnák, hogy rokoni szálak fűzik őket egymáshoz. A Lokál cikkében összeszedte az amerikai álomgyár legközkedveltebb apa-lánya párosait.

Jean-Claude Van Damme és Bianca

Ha az emblematikussá vált spárgát és a küzdősportok iránti szeretetet nézzük, Bianca biztosan apja nyomdokaiba lépett. De nem csak ebben hasonlít apjára: ő is színésznő, de még várat magára az igazi áttörés, eddig olyan filmekben szerepelt, mint A törvény erejével vagy a Gyilkos játékok.

Fotó: Profmedia / Splash / Lokál

Alain Delon és Anouchka

A 82 éves Alain Delonnak három gyermeke van, egyetlen lánya, Anouchka 28 éves. Ő is szeretne elismert színész lenni, mint a 60-as, 70-es évek egyik legsármosabb színésze, de eddig ez még nem sikerült. A producerek szerinte visszautasítják a közös munkát a neve miatt.

Fotó: Profimedia / Bestimages / Lokál

Lenny Kravitz és Zoe

Zoe nagyon szerencsés, mert nem csupán édesapja, Lenny Kravitz menő, de a nevelőapja is. Édesanyja ugyanis a Trónok harca Khaljával, Jason Momoával házasodott össze. Zoe az édesapjával nagyon jó kapcsolatot ápol, Momoával pedig még közös tetkójuk is van, egy „Legyél mindig részeg” felirat.

Fotó: Profimedia / Splash / Lokál

Hulk Hogan és Brooke

Hulk Hogan expankrátor-színész 30 éves lánya, Brooke igazi bombázó és nagyon sokoldalú, mint ahogy az a sztárgyerekekhez illik. Realitysztár, színész, médiaszemélyiség és énekel is, már két albumot is kiadott.

Fotó: Profimedia / Splash / Lokál

Sylvester Stallone és Sophia

Sylvester Stallone három gyönyörű lány édesapja, a legidősebb a 21 éves Sophia. Természetesen őt is, testvéreit is imádják a divatcégek. Stallone nagyon szereti lányait, nem lennénk annak a férfinak a helyében, aki esetleg összetöri Rocky lányának a szívét.

Forrás: Lokál / Profimedia / Splash

Borítókép: Jean-Claude Van Damme és Bianca. Forrás: Lokál / Profimedia / INSTAR Images

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!