Csillagok háborúja

2019.02.18. 11:00

Vége a Star Wars 9 forgatásának, szívmelengető képpel jelentették be

J. J. Abrams rendező megható fotót posztolt az Instagram-oldalán.

Forrás: AFP

Fotó: Lucasfilm / Archives du 7eme Art / Photo12

Hivatalosan is befejeződtek a kilencedik Star Wars-mozi munkálatai – jelentette be a rendező, J. J. Abrams, aki a közösségi médiában közzétette az egymást ölelő főhősökről, John Boyegáról, Daisy Ridley-ről, és Oscar Isaacről készített fotót.

„Hihetetlennek tűnik, de befejeződött a forgatás. Kifejezni is lehetetlen, milyen hálás vagyok a varászlatos szereplőknek és a stábnak, örökké az adósotok leszek” – idézi a hirado.hu a film rendezőjét.

A filmben Finn-t alakító John Boyega is érzelmes búcsút vett a forgatástól: „Vége a Csillagok háborúja 9 forgatásának, mellyel életem egy fejezete, melyért nem tudok elég hálás lenni, most lezárult. Micsoda utazás volt! Óriási öröm volt részese lenni ezeknek a filmeknek, és együtt dolgozni ezekkel az emberekkel. Szeretném megköszönni J.J. Abramsnak, hogy lehetőséget adott arra, hogy valóra váljanak az álmaim” – írta.

A legendás filmsorozat 9-dik epizódja idén decemberben debütál a mozikban. Mint arról portálunk is beszámolt, más sztárok – például Mark Hamill, Adam Driver, Kelly Marie Tran, Domhnall Gleeson – mellett a három éve elhunyt Carrie Fisher is látható lesz majd a filmben.

Borítókép: Daisy Ridley színésznő a Star Wars: Az ébredő erő című filmben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!