Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Szolcsánszky Tünde
17, Békéscsaba

– Jelenleg a Békéscsabai Belvárosi Általános Iskola és Gimnáziumban tanulok. A szabadidőmet imádom a konditeremben és a lovardában tölteni. A későbbiekben fitneszmodell és személyi edző szeretnék lenni – árulta el a csabai Szolcsánszky Tünde. – Kicsi korom óta álmodoztam a szépségversenyekről és a modellkedésről.  Ez az álom egyre inkább kezd valósággá válni, hiszen  az elmúlt évben elindultam a Miss Bikini és a Miss Hungary versenyeken, melyek által nagyon megtetszett a fotózás, a modellkedés és a szépségipar világa. 
 
– Tünde 160 cm magas és a Szűz jegyében született. Kedvenc étele a túrós csusza és a grillezett ételek. Kedvenc iatala a víz. Minden zenei stílust kedvel, leginkább Yves Saint Laurent – Libre illatát kedveli.