Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntője. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, a szeptember 21-i koronázáson derült ki. A zsűri döntése nyomán Tótpeti Lili, a 2020-as Tündérszépek győztese adta át a királynői koronát a győztes Szabó Orsolyának, Hajdú-Bihar megyéből. Két udvarhölgye a Somogy megyei Bíró Boglárka, valamint a Pest megyei Koncz Patrícia lett. A közönségdíjas a Jász-Nagykun-Szolnok megyei Magyar Vivien lett.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Borsi Barbara Regina
19, Nagyatád

Barbara Nagyatádon él és tanul. Jelenleg a nagyatádi szakképző iskolában végzős cukrásztanuló. Szereti ezt a szakmát, a későbbiekben is cukrászként szeretne dolgozni, ha csak a a modellszakma nem szippantja be. Szabadidejében szívesen fotózik, vagy kirándul. A Tündérszépek versenyünkre barátnői bíztatására jelentkezett, de már nagy tapasztalattal bír a szépségversenyen való indulásban: ez lesz a negyedik versenye ahol megméretteti magát.

Barbara 19 éves, Nagytádon lakik, 182 cm magas, csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a Brassói aprópecsenye, melyehez legszívesebben gyömbért iszik. Kedvenc zenéje a Disclosure – Latch, kedvenc parfümje a Balck Opium.