Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért a Tündérszépek országos döntőjének közönségszavazása. Az alábbi 22 szépséget május 10. éjfélig értékelhették olvasóink – azonban az, hogy ki lett közülük a közönség kedvence, majd csak a július végi koronázáson derül ki. Erről hamarosan további részletekkel jelentkezünk.

Az értékelést leadók között ebben a fordulóban is értékes nyereményt, egy Sencor UHD televíziót sorsoltunk ki: a szerencse Tamás Róbert mellé szegődött (a nyereményjáték részletei itt olvashatók). A korábbi sorsolások nyertesei: a harmadik sorsolás, azaz 1 darab SENCOR robotporszívó nyertese Ambrus László | A második sorsolás, azaz egy-egy SENCOR automata smoothie mixer nyertesei: Pánczél Cintia, Domján Zsombor és Varga Balázs | Az első sorsolás, és ezzel együtt egy-egy SENCOR bluetooth hangszóró nyertesei: Bari Frici, Czepek Kata, Csapó Ildikó, Domján Zsombor, Földi Viktória, Győri Bence, Hosszú Anikó, Körte Attila, Major Andrea, Márkné Husvéth Tímea, Molnár Máté, Molnár Gábor, Orosz Csaba, Petrovics Lili, Szegedi Ákos, Széplaki Viktor, Takács Mariann, Tóth Alexandra, Tóth László, Varga Balázs (a nyerteseket e-mailben értesítjük a nyeremény átvételének módjáról).

Varga Vivien
18, Milejszeg

– A zalaegerszegi Csány László Technikumban tanulok közgazdaságot – fogalmazott Vivien. – Határozott elképzeléseim vannak a jövőre nézve. Amint leérettségiztem Győrben vagy Sopronban szeretnék továbbtanulni, a kommunikáció és médiatudomány szak érdekel a legjobban. Igyekszem követni a divatot, figyelem a szépségiparban zajló változásokat és trendeket. Kedvelem az újfajta lehetőségeket, a kihívások mindig erőt adnak. A Tündérszépek 2021-es országos szépségverseny egy tökéletes lehetőség minden lány számára, hogy megmutathassa milyen különleges belső és külső értékekkel rendelkezik. Ezzel a megmérettetéssel szeretnék bizonyítani magamnak.

A 170 cm magas Vivien a Rák jegyében született. Szereti a rántott sajtot, a zöld teát és Babalos dalait. Kedvenc parfüme a Police.