Tündérszépek

2022.08.23. 15:45

A 28 az új 18! Leesik az állad, ha megnézed az örök fiatalság titkát ismerő Roxit!

Sátori Roxána Komárom-Esztergom megye Tündérszépeként ragyog szépségversenyünk országos döntőjében.

Sz. A.

Sátori Roxána, a Tündérszépek Komárom-Esztergom megyei döntőse

A 28 éves szárligeti lány, annak ellenére, hogy a Tündérszépek rangidőse, ragyogó formában vág neki a döntőnek, ahol Komárom-Esztergom megyét képviseli. Mint mondta, már a nevezéskor is úgy állt országos szépségversenyünkhöz, hogy kihívásnak tekinti azt, hogy megmutathassa önmagát és a karakterét. Az biztos, hogy Sátori Roxána mindig is a jobbra törekedett, törekszik, igyekszik napról napra egy picivel jobbá válni. Mint vallja:

Légy önmagad legjobb változata!

A versenyre egyébként titokban jelentkezett, és először a párjának mondta el mindezt. Azóta pedig rengeteg pozitív üzenetet kap, idegenektől is. Ahogy mosolyogva fogalmazott, úgy érzi, hogy egész faluja és lassan az egész ország támogatja. Persze azzal is tisztában van, hogy a külcsín nem minden.
− A 21. században a szépség fogalmaz szerintem kicsit eltorzult, mindenki a tökéletességre törekszik, de a külső belső szépség nélkül mit sem ér − mondja. 

Roxi a Kemma.hu-nak azt is elárulta, hogy nagyon szeretné megkoronázni az elmúlt hónapok eredményét, de semmi esetre sem becsüli alá döntős társait. Minden tőle telhetőt megtesz majd, hogy megyénket méltón képviselje majd az országos döntőben. Nos, ebben neki és a többi döntősnek is kiváló segítségei lesznek, hiszen háziasszony-mentorunk ezúttal Kárpáti Rebeka 2013-as Miss Universe Hungary lesz, két mentortársa pedig a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter lesz. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!