tündérszépek

2021.07.19. 13:54

Téged is levesz a lábadról Boglárka, és nem csak a focitudásával

Bíró Boglárka a Tündérszépek döntőjében Somogy megyét képviseli. A 17 éves kaposvári lány kiskori álmát váltja valóra szépségversenyünkkel.

Sz. A.

Bíró Boglárka a Tündérszépek döntőjében Somogy megyét képviseli. A 17 éves kaposvári lány kiskori álmát váltja valóra szépségversenyünkkel.

A 17 éves, kaposvári Bíró Boglárka jelenleg rendész szakon tanul, de most úgy érzi, más pályát szánt neki az élet. Érettségi után kereskedelem és marketinget szeretne tanulni, és a modellszakma is nagyon érdekli. Utóbbiban nagy segítségére lehet a Tündérszépek, amelynek országos döntőjében Somogy megyét képviseli.

Bogi egyébként elmondhatja magáról, hogy mindig Mázlija van, hiszen így hívják a kutyáját, akivel rendszeresen sétál. Nem ez az egyetlen mozgás az életében persze. A pandémia alatt otthon edzett, de régebben lényegében minden sportot kipróbált a búvárkodástól a focin át, és ez meg is látszik az alakján.

– Telente síelni is szoktam, nyáron pedig sokat biciklizek például – tette hozzá a kaposvári lány, aki a barátok és a szülei mellett természetesen a párja is támogat a Tündérszépekben.

– Nagyon vonz a főváros, ott szeretnék majd továbbtanulni – árulta el a csillagszemű Bogi, akitől azt is megtudtuk, hogy kiskora óta álmodozott arról, hogy elinduljon egy szépségversenyen. Mint mondta, már kislányként beleszeretett a ruhákba, a színekbe, szeret a hajával foglalkozni és sminkelni. A videóban látható sminkjét is ő maga készítette el:

Nos, hamarosan már ebben is még ügyesebb lehet, hiszen a 22 döntős egyikeként ő is ott lesz a finálét megelőző felkészítő táborban. A Balatonnál háziasszony-mentorként az Európa legszebbjének választott Kocsis Korinna szépségkirálynő, valamint két mentortársa, a Magyarország Szépe címet 2018-ban elnyerő Szarvas Andrea, valamint a szintén 2018-as BLife szépségkirálynő, Miss Queen első udvarhölgy, divatmodell Eszenyi Eszter segít majd ugyanis a lányoknak, hogy a legjobb formájukban ragyoghassanak majd a döntőben.

Nézd meg Boglárka összes fotóját!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!