szépségverseny - jelentkezz!

2021.01.02. 12:32

Hamarosan kezdődik Tündérszépek fotózás, mutatjuk kiket hívunk be először!

Már javában zajlik a nevezés a 2021-es Tündérszépek versenyünkre, ahol a tét nem kicsi.

Barkóczy László

A tízmillió összdíjazású versenyen Somogy legszebb lányai tündökölhetnek, és kezdhetik meg akár modellkarrierjüket is. Most bemutatjuk azt a három versenyzőt, akit már biztosan behívunk fotózásra, hogy megyénket képviselhesse!

Dolgos Zoé Mesztegnyőről jelentkezett versenyünkre. Sokak számára ismerős lehet, hisz a 18 éves lány nem először szerepel szépségversenyünkön.

Tündérszépek – Dolgos Zoé

A huszonnégy éves Lempel Nóra Lili Barcsról küldött nekünk képeket, mellyel jelentkezett a versenybe. Minket rögtön meggyőzött, így biztosan találkozunk vele a fotózáson!

Tündérszépek – Lempel Nóra Lili

 

Bús Renáta Nikláról jelentkezett versenyünkre. Képeit látva nem ez lesz az első fotózása a húsz éves lánynak, így izgatottan várjuk a közös munkát!

Tündérszépek – Bús Renáta

 

Jelentkezz még ma!

Harmadik alkalommal hirdeti meg a Mediaworks Hungary Zrt. a nagy sikerű Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre ezúttal is 16-29 éves hölgyek jelentkezhetnek. A dicsőség mellett pedig értékes nyeremények, felkészítő tábor, tévéshow vár titeket, és igazi szépségkirálynők segítenek majd nektek a verseny alatt! Jelentkezz a megyei fordulóra még ma!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!