Tündérszép visszatekintő

2020.12.15. 10:24

Néhány fotó mindarról, ami a Tündérszépekre vár – 2021-ben éld át te is!

Egyre többen jelentkeznek harmadik Tündérszép versenyünkre! Nézd meg te is mi vár azokra, akik elég bátrak ahhoz, hogy a tündöklő ragyogást választják, és megmutatják szépségüket a világnak!

Barkóczy László

Ahogy arról beszámoltunk, elrajtolt a 2021-es Tündérszépek. A 10 millió forintos összdíjazású országos szépségversenyen egyéves modellszerződés, és autóhasználat is vár a legszebbekre. És természetesen a dicsőség, hogy megyéjüket, régiójukat, de akár az egész országot is képviselhetik szépségükkel. Szerintünk Somogyban vannak a legszebb lányok! Ti mit gondoltok? Nevezzetek még ma, hogy biztosítsátok a helyeteket a megyei fordulóban, ahova 30 lány juthat be!

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kedvcsinálóként hoztunk nektek egy galériát a 2020-as döntőről, ahol Szabó Nikolett képviselte Somogy megyét. Lessetek be velünk a kulisszák mögé, nézzétek meg, milyen volt a finálé, és jelentkezzetek, hogy jövőre ti ragyoghassatok a show-ban!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a sonline.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!