Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Abai Angelika
19, Görgeteg

Angelika Görgetegről érkezett versenyünkre. Az elmúlt évben érettségizett Kadarkúton, majd a technikumot is sikerrel elvégezte. Jelenleg a megszerzett tudását szeretné pénzre váltani, így folyamatosan állást keres. Angelika nagyon szereti a kihívásokat, éppen ezért is jelentkezett a versenyre. Érdekli a modellszakma, ha ráér, szabadidejében sétál, kerékpározik, vagy épp görkorizik. Ha a modellszakma nem jönne be, akkor sem keseredik el: jelentkezett önkéntes, tartalékos katonának, hogy egyszer határvadász lehessen.

Angelika Görgetegről érkezett, 19 éves, 165 cm magas, csillagjegye a kos, a sajtos ételek a kedvencei, kedvenc itala a citromos tea, minden zene stílust kedvel, kedvenc parfümje a Dalia Divine.

6.76pont

További résztvevők