Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Dolgos Zoé
16, Mesztegnyő

Zoé Mesztegnyőről érkezett Tündérszép versenyünkre, hogy megmérettesse szépségét a többi indulóval. Amikor éppen nem a szépségiparban próbálja lábát stabilan megvetni, akkor a Keszthelyi Vendéglátóipari Szakközépiskolában tanul. Miután végez, képzett pincér és felszolgáló lesz, hacsak addig a modellvilág teljesen magába nem szippantja. Mindig az volt az álma, hogy szépségversenyeken szerepeljen, és most látja elérkezettnek az időt, hogy ezt elkezdje. Hobbija a sminkelés, és ahogy írja, minden ami ehhez hasonló.

Zoé 16 éves, 161 cm magas, csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a cola. Kedvenc zenéje nincs, mindent meghallgat, mint ahogy kedvenc parfümje sincs, mindent magára fúj.

6.73pont

További résztvevők