Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Dr. Blum Diána Blanka
27, Lakócsa

Dia Lakócsáról nevezett Tündérszép versenyünkre. A szépsége mellett eszét is folyamatosan pallérozta, is fordulhat elő, hogy nem csupán jogász, de nemzetközi gazdaság és gazdálkodási szakos közgazdász is. Jelenleg is tanul, most éppen energiagazdálkodási szakközgazdásznak. Hobbija a nyelvtanulás, már most négy nyelven beszél, de szeretne még újabbakat megtanulni. Emellett szívesen táncol és olvas is.

 

Dia 27 éves 157 cm magas csillagjegye szűz. Kedvenc étele a füstölt lazac salátaágyon, kedvenc itala a citromos víz. Kedvenc zenéje Severina – Grad Bez Ljudi, míg kedvenc parfümje Carolina Herrera: Good Girl

 

6.94pont

További résztvevők