21°
26°
13°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Fábián Evelin
22, Pécs

Evelin ápoló végzettséggel rendelkezik, és a szakmájában dolgozik a pécsi sürgősségin. Barátnője tanácsára jelentkezett a versenyünkre. Hobbija a sminkelés, későbbiekben szeretne elvégezni egy sminkiskolát is. Kis kora óta sportol, bár a munka miatt mostmár egyre kevesebbet, 12 éves korában kétszer is lefutotta a maratont, emellett tritalonozott, röplabdázott, és kézilabdázott is. Szeret táncolni. 

Evelin 175 centi magas, az oroszlán jegyében született. Kedvenc étele a sült oldalas, és mindenféle gyümölcsös italt kedvel. Daddy Yankee-től a Con Calma a kedvenc dala, kedvenc parfümje a Power Woman.

Evelin nem vesz részt a megyei fordulóban, így nem lehet rá értékelést adni. 

Videós bemutatkozás megtekintése

10 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket