Tündérszépek

Tündérszépek

Véget ért Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk második, regionális fordulójának értékelési szakasza. Az országos döntőbe továbbjutó, szakmai zsűri által kiválasztott három hölgy november 12-én kapja meg az alábbi listában az 1-től 3-ig számozott kitűzőt kapnak. A szíves kitűzőt kapó közönségkedvenc a közönségkedvencek országos versenyébe jut, ami november 19-én kezdődik, és amelynek nyertese szintén továbbjut az országos döntőbe.
November 19-től tehát ismét várjuk olvasóink értékeléseit, addig is napról napra új tündérszépeket ismerhetnek meg.
Fazekas Borbála Lotti
25, Baranya

A szombathelyi ELTE egészségfejlesztés szakán végeztem. Tanulmányaimat összekötöttem, illetve kiegészítettem a lovasoktatás, alternatív lovas képességfejlesztés területén szerzett tapasztalataimmal. Jelenleg is a lovas fejlesztés világában tevékenykedem. A lovak mellett szabadidőmet a két kutyámmal és a barátaimmal töltöm. Sokat kirándulunk, utazunk, koncertekre járunk. Nem tartom magam nőiesnek, három fiú testvérem van, egy kisterepjáróm és előbb gördeszkázom, mint körmöt festek. Éppen ezért jelentkeztem, mert kíváncsi vagyok, mit hoz ki belőlem ez a kaland.

A 178 cm magas Borbála az Oroszlán jegyében született. Nagyon szereti a bolognait, a barackos cappyt. A népzenétől kezdve a ska műfajig mindent szívesen meghallgat, kedvenc parfüme a Lancôme La Vie Est Belle.

További résztvevők