Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Fehér Dorina
16, Kaposvár

Dorina jelenleg még középiskolában tanul. Az ügyvitel rejtelmeiben mélyül el éppen. Emellett kifejezetten szeret énekelni és rajzolni, ezért először az iparművészetiben kezdte meg tanulmányait, de mivel az mégsem jött be neki, így megváltoztatta jövőképét. Két éve kezdett el hobbiként smineklni, amit azóta magas szintre fejlesztett. Így ezért nem meglepő, hogy aztán a fotózkodás is társult a hobbihoz. A Tündérszépek versenyünkre is azért jelentkezett, mert egy igazi versenyszellemnek tartja magát. Ráadásul mindent kedvel ami ezzel kapcsolatos: a fotózást az öltözködést, és a sminkelést is. Úgy gondolja, hogy egy nőnek mindig foglalkoznia kell magával, hisz akkor mindenki megcsodálja, ami egy felemelő érzés.

Dorina 16 éves, 174 cm magas, csillagjegye bak. Kedvenc étele a görögsaláta, kedvenc itala a narancsos fanta, kedvenc zenéje Shawn Mendes, és kedvenc parfümje Tom Tailor.

5.6pont

További résztvevők