Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Fejes Réka
19, Kaposvár

Réka rutinos versenyzőnek számít már szépségversenyeinken. Korábban indult már Sonlányként, de előző Tündérszépek versenyünkön is megmérette magát. Amikor épp nem modellkedik, akkor a sport az élete, hisz nehezen tudja elképzelni, hogy ne mozogjon minden nap. Jelenleg fodrásznak tanul, a szépségiparban elért várható sikerek mellett, itt is szeretné kamatoztani tehetségét. Versenyeinkre azért jelentkezik, mert úgy érzi helyt tudna állni a modellszakmában. És persze nem utolsó sorban itt is ki szeretné próbálni magát.

Réka 168 cm magas, 19 éves. Csillagjegye szűz, kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a mohito. Noha kedvenc zenéjét nem árulta el, azt biztosan tudhatjuk, hogy kedvenc parfümje az Armani Si.

5.98pont

További résztvevők