°
°
°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Fazekas Vivien
18, Vésztő

Jelenleg esti gimnáziumba járok, korábban egy OKJ-s képzésen megszereztem a raktáros szakmát. A hobbim a társastánc, szenvedélyem az edzés. Imádok táncolni immár 9 éve. Korábban már részt vettem szépségversenyen, amelyet meg is nyertem. A Tündérszépekre azért jelentkeztem, mert már kiskorom óta érdekel a modellkedés, és most úgy éreztem, megmutathatom magamat. A jövőben is szeretnék a szépségiparral foglalkozni.

Vivien 156 cm magas és a Rák jegyében született. Kedvenc ételei a rántott szelet, a meggyszósz és a sültkrumpli, kedvenc itala pedig a kóla. Kedvenc zenéje Silvestre Dangond, Nicky Jam – Cásate Conmigo című száma és a legszívesebben a Far Away parfümöt fújja magára.

Vivien nem vesz részt a megyei fordulóban, ezért nem lehet rá értékelést adni.

Videós bemutatkozás megtekintése

6.25 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket