Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Hajdú Nikolett
23, Siófok

Nikolett Siófokról érkezett Tündérszép versenyünkre, igazán komoly ambíciókat dédelget. A nyelveket kifejezetten szereti, sokat megtanult, így többek között tud beszélni németül, olaszul, angolul és franciául is. Jelenleg is modellkedik, és szeretné ezt nagy sikerek mellett tovább folytatni. De a nyelvtanulást sem hagyja abba, van még pár nyelv melyen beszélni szeretne. Tündérszépek versenyünkre anyukája nevezte be, de nagyon örül, hogy így döntött és elindult versenyünkön. A modellszakma nem ismeretlen számára, szeretné folytatni, és segítségével bejárni az egész világot. Külön öröm számára, hogy ilyenkor sok szép emberrel találkozhat.

Nikolett 23 éves, 177 cm magas, csillagjegye mérleg. Kedvenc étele a spagetti, kedvenc itala kávé, míg kedvenc zenéje a Lounge, kedvenc parfümje pedig a Chanel.

6.12pont

További résztvevők