Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Kanász Cintia
21, Ádánd

Cintia egy igazi Árpád-kori településről, Ádándról érkezett versenyünkre. Már előző tündérszép versenyünkön is indult, és azért jelentkezett a megmérettetésre, hogy újra megpróbáljon érvényesülni ebben a csillogó, de nehéz világban. Most saját galériával nevezett versenyünkre! Jelenleg még tanul, de nagyon határozott elképzelései vannak jövőjéről. Két igazán különleges hobbinak hódol: a testépítésnek és az autóversenyzésnek. Testének tökéletesre formálását olyan komolyan veszi, hogy szeretne a későbbiekben személyi edzőként dolgozni, ám előtte még Bikini Fitness versenyzőként helytállni, és esetleg versenyeket nyerni.

 

Cintia 21 éves, 162 cm magas. Csillagjegye rák, kedvenc étele a csirkemell salátával, kedvenc itala az ananászlé. Kedvenc zenéje  a Don Diablo – Survive, kedvenc parfümje a Lancome LaVie es Bell

5.68pont

További résztvevők