Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Karnics Beáta
25, Böhönye

Beáta Böhönyéről érkezett versenyünkre. A 25 éves lány kereskedelmi eladóként végzett, azóta eme területen is dolgozik Marcaliban. Beáta szabadidejében szeret kirándulni, de újabban egyre több figyelmet szentel az egészséges életmódnak és elkezdett sportolni is. A fiatal szépség szerint szereti a kihívásokat, ezért is jelentkezett Tündérszépnek.

Beáta 25 éves, 165 cm magas, csillagjegye nyilas, kedvenc étele a pizza, kedvenc itala a Malibu, kedvenc zenéje a pop, kedvenc parfümje a Playboy.

6.81pont

További résztvevők