Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Király Friderika
21, Somogyfajsz

Friderika Somogyfajszról érkezett versenyünkre. A 21 éves lány eladóként végzett egy marcali intézményben, ám jelenleg külföldön dolgozik. A fiatal szépség izgalmas szenvedélynek hódol, ugyanis ha teheti gyorsasági motorra ül és a lovak közé csap. Friderikát régóta érdekli a modellkedés, két éve volt már fotózása is. Mivel szeretné kipróbálni magát a divat világában, illetve a kamera előtt, ezért jelentkezett Tündérszépnek.

 

Frederika 21 éves, 168 cm magas, csillagjegye a rák, kedvenc étele a spagetti, kedvenc itala a kóla, kedvenc zenéje BLR, Rave & Crave: Taj. A Somogyfajszi lány kedvenc parfümje a Persaive.

6.8pont

További résztvevők