Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Lutz Bíborka Alexandra
26, Pécs

Bíborka már ezelőtt is kipróbálta magát szépségversenyeken, s hosszú kihagyás után tavasszal jelentkezett a Tündérszépekre. Most úgy döntött, hogy ismét kipróbálja magát a versenyünkön. Jelenleg a kereskedelemben dolgozik, de műkörmös végzettsége is van, így a jövőben majd ezzel szeretne foglalkozni. Külföldön is dolgozott már, egy éve érkezett vissza Magyarországra. Nagyon szeret sportolni, régebben kézilabdázott, s táncolt is, de a sok költözés miatt nem tudta folyamatosan űzni a sportokat. Most is élete része a mozgás, konditermi különórákra szokott járni. 

Bíborka 164 centi magas, a vízöntő jegyében született. Kedvenc étele a spagetti, itala a zöld tea. Kedvenc dala Calótól a Lied Vom Bandit. A parfűmök közül a Paco Rabanne Million a kedvence.

3.09pont

További résztvevők