16°
21°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Somogyvári Dalma
19, Baranya

Dalma a dombóvári Illyés Gyula Gimnáziumban érettségizett, a tanulmányait jelenleg Szombathelyen végzi az ELTE Savaria Egyetemi Központban, ahol testnevelő, gyógytestnevelő tanárnak tanul, amellyel a későbbiekben is szeretne foglalkozni. Külön kiemelendő, hogy a sásdi lány négy éve focizik Dombóváron a női futballcsapatban. Anyukája beszélte rá, hogy mindenképp jelentkezzen a szépségversenyre, a sportolás mellett olvasni szokott.

Dalma magassága 172 cm, csillagjegye az oroszlán. Kedvenc étele a gyros, kedvenc itala a bodzás Fanta. Vato Gonzalez – Bump & Grind cmű dala a favorit nála, kedvenc parfümje a Police Forbidden.

Videós bemutatkozás megtekintése

4.47 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket