Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Miklai Kamilla
17, Kaposmérő

Kamilla Kaposmérőből jelentkezett Tündérszépek versenyünkre. Jelenleg a kaposvári Táncsics Mihály Gimnáziumba jár, de szeretne mindenképpen egyetemen továbbtanulni az érettségi megszerzése után. Elsősorban Pécsen képzeli el a jövőjét, HR, külkereskedelmi vagy nemzetközi kapcsolatok szakon. Amikor nem tanul, akkor vagy olvas vagy filmet néz, ezek a kedvenc elfoglaltságai. De a sport sem áll tőle távol, próbálta már a kosárlabdát, kézilabdát és most a röplabdában leli kedvét. Már tavaly is indulni szeretett volna versenyünkön, de akkor valahogy lecsúszott róla. Az eltelt időben elvégzett egy modelliskolát is, hogy jó esélyekkel szerepelhessen mostani versenyünkön.

 

Kamilla Kaposmérőből érkezett, 17 éves, 167 cm magas. Csillagjegye ikrek, kedvenc étele a spagetti, míg kedvenc itala a szőlőlé. Kedvenc együttese a Queen, kedvenc parfümje Dior – Hypnotise Poison

5.59pont

További résztvevők