32°
31°
16°

Tündérszépek

A Tündérszépek verseny fináléjában 13 megye hölgyeit tekinthetik meg és értékelhetik olvasóink. A tét minden eddiginél nagyobb: az első Tündérszépe ugyanis 300 ezer forint értékű utazást, udvarhölgyei pedig 100-100 ezer forintos vásárlási utalványt nyernek. Az értékes nyereményhez neves zsűri is dukál: azt ugyanis, hogy kik lesznek szépségversenyünk győztesei, Drávucz Rita világ- és Európa-bajnok magyar vízilabdázó, Kárpáti Rebeka szépségkirálynő, Sándor András író, rádiós, valamint Szabó Pál Krisztián a Fehérvár AV19 jégkorongozója dönti el. Természetesen továbbra is számítunk olvasóinkra, az ugyanis rajtuk múlik, hogy ki lesz a közönségkedvenc Tündérszép, és ki nyeri az ezzel járó 100 ezer forint értékű utazást. Értékelni május 10-ig, a megszokott módon lehet: egy hölgyre egy e-mail címről naponta egyszer. *

További részletek az itt elérhető versenyszabályzatban.

Az értékelési időszak lezárult. A végeredményt vasárnap este tesszük közzé.

Kass Amália
20, Tószeg

Amália magassága 160 cm, csillagjegy a Halak. Kedvenc étele az afrikai harcsafilé, kedvenc italának a zöld teát tartja. Kedvenc parfüme a Bruno Banani által készített illat.

Jelenleg a Fitness Akadémia hallgatója vagyok, hamarosan vizsgázom testépítő – sportoktató szakon. Lassan 1 éve ragadott magával a „fitnesz világa”. Jelenleg a közösségi hálózatom építem, Instagramon több mint 6000 aktív követővel rendelkezem. A hobbim a hivatásom is egyben, mindenképpen ezen az úton szeretnék tovább haladni. Többféle szépség/fitneszversenyen indultam már, így gondoltam, itt is próbára teszem magam.

Amália nem vesz részt a megyei fordulóban, így nem lehet rá értékelést adni. 

Videós bemutatkozás megtekintése

10 pont

A Tündérszépek döntőjének résztvevői

* Az eldobható e-mail címekről, illetve a május 10. éjfél után érkezett értékeléseket töröltük a rendszerből.

Nézzen További tündérszépeket