Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Pintér Kitti
26, Lengyeltóti

Kitti Lengyeltótiban él. A 26 éves szépség Balatonbogláron dolgozik termelési asszisztensként immár hat éve. Szabadidejében szeret kirándulni. Ezekre a kalandokra magával viszi szeretett kiskedvencét, a Maya névre hallgató kutyáját. Szabadidejében Kitti szeret zenét hallgatni barátokkal lenni, illetve jelenleg angol nyelvtudását fejleszti. Ez az első szépségverseny, amin elindult.

Kitti 26 éves, 164 cm magas, csillagjegye bika, kedvenc étele a bécsi szelet, és ásványvizet iszik legszívesebben. Kedvenc együttese a Road, és Bruno Banani: Magic Woman parfümmel érzi magát a legjobban.

6.81pont

További résztvevők