Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Reichert Pálma
28, Fonyód

Pálma Fonyódról érkezett versenyünkre, és a modellkedésen túl igen komoly szakmája van: fagott művésztanár végzettséget szerzett a zeneakadémián, így most zeneiskolai pedagógusként dolgozik a fővárosunkban. Amikor nem dolgozik, nagyon szeret új dolgokat kipróbálni, de ha csak kirándulni van éppen ideje, azt sem veti meg. Azért indult versenyünkön mert mindig is tudta: tündér is és szép, így nem lehetett akadálya, hogy megmérettesse magát.

 

Pálma 28 éves, 162 cm magas, csillagjegye oroszlán. Kedvenc étele a halak, kedvenc itala a víz. Kedvenc zenéje a klasszikus zene, míg kedvenc parfümje nincs, a saját természetes illatát szereti.

6.8pont

További résztvevők