Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Szabó Rebeka
16, Csurgó

Rebeka Csurgóról érkezett Tündérszép versenyünkre. Jelenleg Siófokon tanul turisztikai szakon. Amikor nem tanul akkor a Siófoki SKC-ban kézilabdázik. A sport így a hobbija és a hivatása is egyben. Rebeka szereti a kihívásokat, ezlért jelentkezett Tündérszép versenyünkre is. Ugyan hét közben ezért inkább Siófokon él, de amint teheti hazalátogat Csurgóra, ahol családja és sok barátja, valamint két imádott kutyája várja. Szabadidejében szívesen bulizik, vagy éppen kirándul.

 

Rebeka 16 éves, magassága 161 cm, csillagjegye ikrek. Kedvenc étele a spagetti és a hamburger, kedvenc itala a narancslé. Kedvenc zenéje DJ Roll, míg kedvenc parfümje Lancome.

7.19pont

További résztvevők