Tündérszépek

3 millió forintos össznyereményért zajló, 3 fordulós szépségversenyen keressük 13 megye Tündérszépeit. Az első, megyei fordulóban induló összes lányt bemutattuk, őket az alábbi listában lehet értékelni március 25-ig. Ezt követően hirdetünk eredményt, és nevezzük meg a szakmai zsűri kiválasztottját. Olvasóink addig is minden nap új, más megyéből érkező szépséggel ismerkedhetnek meg, akik nem vesznek részt a megyei fordulóban, így nem lehet őket értékelni.

Szlifka Kitti Nerina
16, Osztopán

Kitti különleges szakmát választott magának, dekoratőrnek tanul a Kaposvári Zichy Mihály Iparművészeti Szakgimnázium és Kollégiumban. Szabadidejében szívesen alkot, nagyon szeret rajzolni és műbőrre tetoválni. A 16 éves lány életében fontos szerepet játszik a család, szívesen tölti idejét kishúgával.
Kittinek nagy tervei vannak, ugyanis tetoválóművésznek készül. Édesanyja nevezte be a versenyre, mert szerette volna, ha a lány kipróbálja a modellkedést is. Kitti 171 centiméter magas, csillagjegye a rák, kedvenc étele a gyros, itala a kóla. Legszívesebben a Panic! at the disco High Hopes című felvételét hallgatja.

Videós bemutatkozás megtekintése

8.03 pont


A megyei forduló résztvevői