Hallgassa élőben!

Tündérszépek

Tündérszépek

Tündérszépek országos szépségversenyünk első, megyei fordulójában február 15-től kezdődően 30 napon át minden nap új hölgyet mutatunk be. Közülük hárman a szakmai zsűri döntése alapján léphetnek tovább a regionális fordulóba. A közönség értékelései alapján a legmagasabb értékelést kapott – de a szakmai zsűri által nem kiválasztott – egy hölgy továbbjut a Központi közönségszavazásra, ahol a pályázó versenybe száll az országos döntőbe jutásért. Értékelést leadni regisztráció és/vagy bejelentkezés után, egy szépségre 24 órán belül egyszer lehet.

 

Az értékelést leadó olvasóink azonban nem csak kedvencüket juttathatják tovább, hanem maguk is nyerhetnek, amennyiben részt kívánnak venni nyereményjátékunkon (melynek részletei itt olvashatók). Az olvasói nyereményjáték a Tündérszépek teljes időtartama alatt folytatódik, az összesen négy sorsoláson hangszórókat, smoothie mixereket, robotporszívót és okostévét nyerhetnek a szerencsések.

 

A Tündérszépek megyei fordulójában március 22-ig lehet értékeléseket leadni, az értékelések leadói közötti első ajándéksorsolás pedig március 23-án lesz.

 

Aki pedig a Tündérszépek láttán maga is kedvet kap a jelentkezéshez – vagy bátorítaná ismerősét -, annak március 7-ig ezen az oldalon továbbra is nyitva áll ez a lehetőség. A versenyzőket tízmillió forintos összdíjazás, egyéves autóhasználat, modellszerződés, felkészítő táborok, televíziós döntő és szépségkirálynői segítség várja.

Takács Liliána
21, Kaposvár

Lili Kaposváron él, és jelenleg is a megyeszékhelyen tanul. Kisgyermeknevelőnek tanul, mivel nagyon szereti a gyerekeket, és minden vágya, hogy egyszer ő nevelhesse őket. A vírushelyzet eléggé leszűkítette a szabadidős lehetőségeit, így leginkább olvas, vagy ha teheti akkor barátaival találkozik – szigorúan a szabályok betartásával. Ha társai nem érnek rá, akkor legszívesebben Samuval, a kiskutyájával játszik sokat. Lili már egyszer majdnem elindult Tündérszépek versenyünkön, de akkor nem sikerült. Most viszont már semmi nem állta útját az indulásnak, és ezzel együtt a világ meghódításának!

Lili 21 éves, 171 cm magas, csillagjegye vízöntő. Kedvenc étele nincs, mindent megeszik ami finom, amire aztán kávét iszik. Kedvenc zenéje szintén nincs, de mondjuk a Linkin Parkot szereti. Kedvenc parfümje a ZARA Rose.

4.29 pont

További résztvevők