Tündérszépek

Tündérszépek

Megkezdődött Tündérszépek 2020 országos szépségversenyünk. Az első, megyei fordulóban napról napra új lányt mutatunk be, akinek szépségét olvasóink értékelhetik is. Az értékeléshez Google- vagy Facebook-azonosítás szükséges, amellyel egy lányra egy nap egy szavazat adható le. (Naponta tehát több lány értékelhető, de mindegyik csak egyszer.) Az értékelési időszak október 28-án éjfélkor zárul. A regionális fordulóba továbbjutó négy hölgyet (a szakmai zsűri által kiválasztott három szépséget, illetve az olvasók kedvencét) október 30-án nevezzük meg.
Tuchman Petra
24, Balatonszabadi

Petra Balatonszabadiban él, és Siófokon dolgozik, mint mérlegképes könyvelő. Közgazdász végzettsége van. Szabadidejében legszívesebben kedvenc sportjának hódol, ami a testépítés. A Tündérszépek versenyünkre azért jelentkezett, mert szeretné magát a modellszakmában is kipróbálni. Először 2015-ben vett részt szépségversenyen, a Somogy Megye Szépe – Miss Alpok Adria versenyen, ahol rögtön az előkelő második helyet szerezte meg. Abban bízik, hogy versenyünkön is hasonló szép helyezést ér majd el.

Petra Balatonszabadiból érkezett, 24 éves, 172 cm magas. Csillagjegye halak, kedvenc étele az aranygaluska, míg kedvenc itala a limonádé. Kedvenc zenéje a Pureblat – Taj, míg kedvenc illata a Carolina Herrera – good girl.

6.09pont

További résztvevők